Traploze snelheidsregeling en noodrem op AS-Motor AS531

De Duitse fabrikant AS-motor vernieuwt de AS531-serie. De maaiers hebben een nieuwe stuurboom, rijsnelheidsregeling en een noodrem.

De nieuwe stuurboom zorgt volgens de fabrikant voor minder hand-arm trillingen. Met de hendel onder je linkerhand regel je de rijsnelheid traploos. Optioneel kan de maaier voorzien worden van een noodrem. Zodra je de hendel van de messenkoppeling loslaat, remt de maaier automatisch af. Vervolgens blijft de machine op de handrem staan. Dit is handig op steile hellingen.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.