Razorback-maaiarm houdt heggenschaar automatisch op hoogte

De Engelse fabrikant Mzuri introduceert de Razorback Auto Level 550. De maaiarm zorgt er automatisch voor dat de heggenschaar op de goede hoogte blijft, ongeacht de hoek van de trekker.

De Razorback Auto Level 550 heeft een reikwijdte van 5,5 meter. De maaiarm zorgt er zelf voor dat de schaar automatisch op de juiste hoogte blijft. Ongeacht de oneffenheden waar de trekker overheen rijdt. De heggenschaar heeft een werkbreedte van 1,5 meter. De frontkap en de achterrol kun je hydraulisch verstellen. Mulchmessen versnipperen de snoeiresten.

De maaiarm bedien je met een elektrische joystick. Via een losse bedieningskast activeer je de heggenschaar, de automatische hoogteregeling en stel je de gevoeligheid in. De nieuwe Razoback-maaiarm is eind 2017 verkrijgbaar.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.