GTH 2017: Pop up stadspark

GroenTechniek Holland heeft een primeur met het pop up stadspark. Burgemeester van gemeente Dronten, Aat de Jonge, verzorgde op de eerste beursdag de opening.

Met dit nieuwe fenomeen ‘pop up stadspark’ kan een gemeente voor een oud industrieterrein, afgebroken fabriek of braakliggend terrein een consortium van vier disciplines inhuren die het gebied transformeren tot een stadspark voor de korte en middellange termijn. Op GroenTechniek Holland tonen de betrokken deelnemers Husqvarna Nederland, Tonsel Boomkwekerijen, Van Berkel Groep en Van Vliet Kastanjehout hoe een compleet stadspark van zo’n 3.000 vierkante meter te maken is.

Burgemeester van gemeente Dronten, Aat de Jonge, reageerde enthousiast: “Het eerste echte pop up stadpark komt in Dronten.”

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.