Favoriet

Beurs

GTH 2017: Organisatie treft maatregelen tegen de storm

De organisatie van Groen Techniek Holland treft maatregelen op het beursterrein in Biddinghuizen. Die moeten voorkomen dat de storm, die naar alle waarschijnlijkheid woensdag over het land raast, schade aan zal richten.

De organisatie van  Groen Techniek Holland treft maatregelen op het beursterrein in Biddinghuizen. Die moeten voorkomen dat de storm, die naar alle waarschijnlijkheid woensdag over het land raast, schade aan zal richten.

Terwijl de eerste dag van de aardappelmanifestatie Potato Europe die woensdag en donderdag in Emmeloord plaatsvindt, is afgelast, gaat de tweede dag van Groen Techniek Holland gewoon door. Door grote banners bij en op stands op te rollen wil de beursorganisatie voorkomen dat de wind er vat op krijgt. Ook moeten kleine tenten afgebroken of extra vastgezet worden. Daarnaast adviseert de beursorganisatie lichte, windgevoelige voorwerpen in de tenten te leggen. Voor de opening van de beurs, om 10 uur woensdagochtend wil de organisatie dat allemaal voor elkaar hebben. Het zou voldoende moeten zijn om de voor het begin van de middag voorspelde storm van windkracht 9  te weerstaan.

Gerelateerde artikelen