GTH 2017: Ransomes HM600

Ransomes toont op GroenTechniek Holland de nieuwe driedelige mulch-klepelmaaier HM600. Voor de fabrikant is het een wereldprimeur.

De machine heeft een werkbreedte van 3,2 meter met één breed element aan de voorzijde en twee smallere links en rechts. De aangebouwde klepelmaaiers worden gemaakt bij het Duitse Müthing. De machine weegt 2 ton en heeft een transportbreedte van 2,1 meter. De krachtbron is een 65 pk Kubota common rail turbo diesel die voldoet aan Stage 3b. De hydrostatisch aangedreven machine kan afhankelijk van de belasting zelf de rijsnelheid regelen.

De HM600 heeft het brede platform dat Ransomes ook gebruikt op andere machines. De cabine is optioneel.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.