Timberwolf-versnipperaars die voldoen aan stage V

Op de Saltex in Birmingham toont Timberwolf een nieuwe serie houtversnipperaars. Alle versnipperaars zijn voorzien van een stage V motor. Dit ter voorbereiding op de emissie-eisen die per 1 januari 2019 worden aangescherpt.

De getrokken TW160PH wordt voorzien van een 16,2 kW (22 pk) sterke Honda-motor. De machine versnippert takken tot 152 mm en weegt 608 kg. Ook de TW230PAHB en TW230PWHB zijn getrokken machines. De TW230PAHB heeft een B&S Vanguard motor. Deze motor heeft een vermogen van 27,2 kW (37 pk). Deze machine weegt 750 kg. De TW230PWHB heeft een lichtere Kubota-motor. Dit blok levert een vermogen van 23,9 kW (32,5 pk).

57 pk

De grootste variant die Timberwolf toevoegt aan het assortiment is de TW280PHB. De versnipperaar is voorzien van Kubota-bezinemotor met een vermogen van 41,9 kW (57 pk). De machine versnippert takken tot 210 mm dikte.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.