Knikmops presenteert elektrische kniklader 130E

Knikmops heeft de 130E, een volledige elektrische kniklader, onthuld. De 130E heeft een eigen gewicht van 1.800 kg en een batterijcapaciteit van 320Ah. Daarmee kan een uur onafgebroken gewerkt worden.

Het opladen van de accu duurt vier tot acht uur, afhankelijk van de lader en het type batterijpakket. Standaard wordt de 130E geleverd met een loodzuur accu, Lithium-Ion is optioneel. De accu kan via een gewone 230 volts stopcontact worden opgeladen.

De 130E is de tweede elektrische machine in het leveringsprogramma van Knikmops. Afgelopen september werd de 80E al gepresenteerd.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.