Nieuwe Mahindra 750 S UTV

Mahindra USA presenteert de nieuwe UTV 750 S Flexhauler. De laadbak van de vierwieler heeft inklapbare zijwanden.

Met de zijwanden opgeklapt heeft de wagen een laadbak waar zo’n 550 kilogram in vervoerd kan worden. De Flexhauler kan tot 950 kilo trekken. De maximale rijsnelheid is 35 kilometer per uur. De fabrikant zegt dat er gemakkelijk drie personen in de ‘cabine’ passen.

De 750 S Flexhauler is er in twee varianten. Eentje met een gasmotor van Kohler en eentje met een Kohler dieselmotor. De kleuropties zijn rood, groen of cammouflage. De prijs van de Flexhauler begint bij 16.500 euro.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.