Nieuwe ruwterreinmaaiers van Herkules

De Duitse machinefabrikant Herkules komt met de HWM 55, HWM 65 en HWM 65R. Deze ruwterreinmaaiers kunnen gras tot een lengte van 90 cm aan.

Alle maaiers zijn voorzien van een 4-takt Briggs & Stratton-motor. Dit blok heeft een vermogen van 3,21 kW (4,4 pk). De HWM 55 heeft een maaibreedte van 54 cm en weegt 83 kg. De HWM 65 maait 12 cm breder dan de HWM 55. Door het bredere maaidek is de machine wel 5 kg zwaarder.

Transmissie

De maaihoogte is traploos verstelbaar van 40 tot 90 mm. De HWM 55 en 65 hebben een versnelling vooruit. De HWM 65R heeft een grotere transmissie met drie versnellingen vooruit, één achteruit en een parkeerrem.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.