Zuidberg komt met DIN-plaat

Zuidberg uit Ens (FL) komt met een DIN-plaat voor trekkers zonder fronthefinrichting. De fabrikant noemt de plaat Municipal Frame Carrier.

De Municipal Frame Carrier heeft verschillende aankoppelpunten waardoor de plaat bijvoorbeeld geschikt is om vrijwel elke sneeuwschuif aan te koppelen. De fabrikant geeft aan dat de plaat geschikt is voor de Duitse Industrie Normen A, B, F1, F2 en ook Euro 3 en 5.

De Municipal Frame Carrier wordt aan dezelfde punten gemonteerd waar ook de frontheftinrichting aan is bevestigd. De plaat is eventueel te combineren met een frontaftakas en extra hydraulische functies waardoor deze nog breder in te zetten is.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.