Ramm importeert Rootwave

Ramm, importeur van onder meer Oeliatec en Noremat, haalt de Rootwave naar Nederland. De elektrische onkruidbestrijdingsmachine wordt gebouwd door het Engelse Ubiqutek.

De Rootwave stuurt een elektrische lading door de stengel en de wortel van de plant. Door de warmte die daarbij ontstaat wordt de wortel van de plant gekookt. De Rootwave genereert alleen warmte in de plantencellen. Daardoor gaat er geen energie verloren naar de omgeving en is er geen risico op nevenschade. De Rootwave zou volgens fabrikant Ubiqutek vooral korte metten maken met wortelonkruiden zoals Japanse Duizendknoop en de Reuzenberenklauw.

De elektrische onkruidbestrijder bestaat uit een handgedragen lans met 2-handsbediening. De machine kan in twee standen worden ingesteld en wordt geleverd met veiligheidslaarzen. Een bijpassende stroomaggregaat is optioneel.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.