Autonoom boomstammen vervoeren

Autonoom en op een milieuvriendelijke manier boomstammen vervoeren. Dat is het doel van het project Triple F (Fossil Free Freight). Het Stockholm Environment Institute (SEI) en verschillende bosbouwbedrijven gaan een voertuig ontwikkelen die zonder bestuurder transportwerkzaamheden uitvoert.

Na de zomer van 2019 start het project. Naar verwachting komt het project in juni 2021 ten einde. Tijdens het project gaat SEI samen met verschillende bosbouwbedrijven een duurzame transportoplossing bouwen. Dit voertuig rijdt autonoom, zonder bestuurder. Daarnaast rijdt het voertuig op biobased brandstoffen. Uiteindelijk moet het voertuig de uitstoot van kooldioxide fors omlaag halen.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.