Legergroene AS 940 Sherpa van AS-motor

Machinefabrikant AS-motor bestaat 60 jaar. Om dat te vieren bouwt de fabrikant een speciale adventure-versie van de AS 940 Sherpa. De oplage is beperkt, de fabrikant bouwt in totaal zestig stuks.

Het meest opvallende aan de adventure-editie is de kleur. AS-motor verruilt de oranje kleur voor legergroen. De velgen zijn zwart gespoten. Op de rolbeugel zitten twee 18 watt led-werklampen. Achter de bestuurderstoel zit een 36 liter grootte transportbox. Op de speciale editie zit 60 maanden of 500 werkuren garantie.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.