GTH 2019: Sterke en lichte Echo met accu

De DCS 2500 T met accupower heeft volgens fabrikant Echo dezelfde kracht en hetzelfde superlage gewicht als de lichtste benzineversie van het Duitse merk.

De DCS 2500 T is als tophendelzaag volgend jaar april leverbaar. Volgens leverancier Eurogarden kunnen hovenier en boomchirurg die daar niet op kunnen wachten ook nu al van de voordelen van minimaal gewicht en maximaal vermogen profiteren via de eveneens nieuwe ‘gewone’ CS 2511 WES met benzinemotor. Die is per direct leverbaar voor 470 euro exclusief btw.

Op de foto links de DCS 2500 T met accu en rechts de CS 2511 TESC, de kleinste tophendelzaag op benzine.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.