Blog

Nieuws luisteren

Artikelen, webberichten, video’s, studiedagen en berichten op social media. Op die manier houdt onze redactie je al jarenlang op de hoogte van de nieuwste machines en technieken in de groensector. En nu komt er iets nieuws bij: podcasts.

Simpel gezegd is een podcast een audiofragment met daarin een interview, reportage of een achtergrondverhaal. Een podcast bestaat niet uit tekst of beeld, maar wel uit geluid. Ideaal, want zo’n podcast kun je aanzetten in de auto, in de trekker of bij het werk in de tuin. Zo spijker je je kennis bij terwijl je aan het werk bent. En die loze tijd in de auto vul je dan ook goed op.

Tijdens GroenTechniek Holland zijn de eerste podcasts online gekomen. Iedere beursdag blikten twee redacteuren terug op het nieuws, de trends en gebeurtenissen op de vakbeurs. Daarin hoorde je ook interviews met fabrikanten, vertegenwoordigers en organisatoren. Verder verschijnt er maandelijks een maandoverzicht met daarin het belangrijkste machinenieuws uit de groensector, akkerbouw en veehouderij. Ben je nieuwsgierig? De podcasts zijn te beluisteren via Spotify en Soundcloud en uiteraard via de website.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Over Chris Vlaanderen

Chris Vlaanderen is in 1994 geboren en groeide op in Huizen. Hij studeerde ‘Agrotechniek en Kennismanagement’ aan de Stoas Hogeschool in Wageningen. Tijdens zijn studie liep hij stage bij AgriMedia en volgde een minor communicatie aan de NHL Hogeschool in Leeuwarden. Chris schrijft voor LandbouwMechanisatie, Tuin en Park Techniek en VeehouderijTechniek.
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.