Vlaamse regering verbiedt gebruik tweetaktmachines

Vlaamse gemeentes moeten noodgedwongen overstappen op elektrische machines. De nieuwe Vlaamse regering eist namelijk dat gemeentes afscheid nemen van tweetaktmachines.

Volgens de Vlaamse regering zijn de tweetaktmotoren te vervuilend. In totaal moeten ongeveer 300 gemeentes de overstap maken naar elektrisch gereedschap. Gemeente Knokke gaat een stap verder. De gemeente verbiedt ook haar inwoners, hoveniers en groenaannemers om nog machines met een brandstofmotor te gebruiken.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.