Agritechnica 2019: elektrische concepttrekker van John Deere

Op Agritechnica laat John Deere de 1RE zien. Bij deze concepttrekker ligt er geen motorblok onder de kap, maar een 48 volts accupakket. Volgens de fabrikant werkt de machine 1 tot 4 uur op een acculading.

De John Deere 1RE-trekker is gebaseerd op de 1-serie. De aandrijving van de wielen is elektrisch. Daarnaast heeft de trekker een hydraulieksysteem voor de hefinrichting en de aandrijving van de werktuigen.

Testen

De elektrische trekker is een concept en laat zien wat de technische mogelijkheden voor de toekomst zijn. John Deere laat wel weten dat de trekker zo goed als af is. Komende tijd gaan ze de trekker testen in de praktijk.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.