Agritechnica 2019: LS Tractor komt met concepttrekker

De Koreaanse machinefabrikant LS Tractor introduceert de MTX op Agritechnica in Hannover. Ten opzichte van eerdere modellen heeft deze concepttrekker een geheel nieuw design. Verder voldoet de trekker aan de Stage V-eisen.

De 3-cilinder motor levert een vermogen van 18,4 kW (25 pk). De hydrostatische transmissie heeft drie groepen. De maximale rijsnelheid is 21 km/h. De brandstoftank heeft een inhoud van 25 liter. De trekker heeft een wielbasis van 1.61 m en weegt 790 kg. De achterhef tilt maximaal 860 kg. Wanneer de concepttrekker daadwerkelijk in productie gaat, dat is nog onduidelijk.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.