McConnel presenteert nieuwe PA5555 werktuigenarm

Het Engelse McConnel presenteert op de LAMMA 2020 de nieuwe PA5555 werktuigenarm met een reikwijdte van 5,5 meter.

De machine is voorzien van een hydraulische pomp van 48 kW (65 pk). Standaard heeft de machine een geïntegreerde oliekoeler en ledverlichting. De vermogensbehoefte voor de machine bedraagt 51 kW (70 pk). Het benodigde trekkergewicht is 3.500 kg.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.