Favoriet

Algemeen

Stof-, water- en schokbestendig koffiezetapparaat van Oxx

De Amerikaanse fabrikant Oxx komt met de Coffeebox. Dit koffiezetapparaat is stof-, water en schokbestendig. Handig voor achterin de bus of op de klus. In het apparaat doe je speciale koffiecups. Ook kun je heet water produceren voor thee of soep.

De Amerikaanse fabrikant Oxx komt met de Coffeeboxx. Dit koffiezetapparaat is stof-, water- en schokbestendig. Handig voor achterin de bus of op de klus. In het apparaat doe je speciale koffiecups. Ook kun je heet water produceren voor thee of soep.

Het koffiezetapparaat heeft geen eigen accu. Je moet het apparaat dus verbinden met het lichtnet. Het opwarmen van het water duurt ongeveer 30 seconden. Met het apparaat kun je kopjes van 236, 295 of 354 ml zetten. De watertank heeft een inhoud van 2,5 liter.

270 euro

Dankzij de handgreep is het apparaat eenvoudig te tillen. Het apparaat weegt 5,4 kg. Het snoer rolt automatisch op op een haspel in het apparaat. De Coffeebox is te bestellen via de website van Oxx, is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kost ongeveer 299,99 dollar, ongeveer 270 euro.