Terras en muren reinigen met Terrazza Wallee Pro

Op De Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg introduceert het Belgische Terrazza MC de Wallee Pro, een elektrische borstel voor het reinigen van muren, schuttingen en terrassen. Doordat de borstel bij een laag toerental draait, beschadigt het oppervlak volgens de fabrikant niet.

De Wallee Pro bestaat uit een telescopische handlans met borstel. De elektromotor die de borstel aandrijft, zit in aparte behuizing die je middels een riem aan je schouder hangt. De fabrikant plaatst de elektromotor niet in de handlans om zo het gewicht van de lans laag te houden. Met een 3 meter lange kabel sluit je de elektromotor aan op het stroomnet.

Losweken

De elektromotor heeft een vermogen van 1000 watt en laat de borstel met 400 toeren per minuut draaien. Door het lage toerental beschadigt de verharding of het hout niet, benadrukt de fabrikant. Aan het achterkant van de lans sluit je een tuinslang aan. Het water loopt door de lans naar de borstel. Hier spuit het water op het oppervlak en de borstel, waardoor het vuil losweekt. De borstel heeft een diameter van 26 cm en bestaat uit drie verschillende borstelelementen.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.