John Deere presenteert nieuwe Gator

John Deere komt met de XUV 865R Gator. De nieuwste UTV in het programma heeft een dieselmotor met een vermogen van 16,8 kW (23 pk).

De vierwieler wordt standaard geleverd met een cabine, cvt cvt en on-demand vierwielaandrijving. In de cabine is plek voor drie personen. Daarnaast is er standard verwarming en airco. De voorruit kan helemaal geopend worden.  Het interieur is lichtbruin. De voor- en achterlichten zitten onder het dak. Dat dak is gestroomlijnd en is zo gebouwd dat regenwater naar de buitenkant wordt gedreven. Tot de standaarduitrusting horen ook een kantelbaar stuur, zonneschermen, een ruitenwisser met ruitensproeier en led-verlichting.

Onafhankelijke wielophanging

De dieselmotor levert 16,8 kW(23 pk) bij 3.600 toeren. De topsnelheid van de gator is 50 km/h. Om ook op ruw terrein goed comfortabel te kunnen rijden, heeft de nieuwe XUV 865R onafhankelijke wielophanging.

De laadbak is gemaakt van composietmateriaal. Roest en deuken zijn daarmee uitgesloten. De bak heeft een laadvermogen van 454 kg. De maximale trekkrecht is 900 kg. De brandstoftank heeft een inhoud van 42 liter.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.