Favoriet

Transport

Zwienenberg haalt Spaanse transporters naar Nederland

Machinedealer Zwienenberg uit Markelo haalt de transporters van Corvus naar Nederland. Op De Groene Sector Vakbeurs stelde Zwienenberg de TerrainDX4 voor.

Corvus is een Spaanse fabrikant en bouwt twee voertuigen: TerrainDX4 en AdventureT900. De AdventureT900 is een racebuggy en is geschikt om off-road mee te rijden. Met de TerrainDX4 kun je ook off-road, maar daarnaast heeft deze transporter ook meer werktoepassingen.

60 km/h

De TerrainDX4 heeft een 17,6 kW (24 pk) 3-cilinder Yanmar-dieselmotor. Verder heeft de transporter een CVT met lage en hoge gearing, inschakelbare vierwielaandrijving en een differentieelslot op de achteras. De maximale rijsnelheid is 60 km/h. Zowel aan de voor-, zij- als achterkant heeft het voertuig opbergruimtes. In de laadbak kun je maximaal 450 kg meenemen. Aan de achterkant zit ook een trekhaak.

Airco

Optioneel is de transporter te voorzien van een cabine met airco en verwarming. Op het digitale dashboard lees je informatie zoals motortemperatuur, brandstof- en olieniveau af. De snelheidsmeter is nog wel analoog.

De TerrainDX4 is 3,41 meter lang 1,66 meter breed en 1,97 meter hoog. Het voertuig weegt 764 kg.