Aebi Schmidt Groep heeft Arctic Machine overgenomen

Aebi Schmidt Groep, het moederbedrijf van onder meer Aebi, Schmidt en Meyer, heeft Arctic Machine Oy overgenomen. Dit Finse bedrijf bouwt net zoals Aebi Schmidt sneeuwschuiven, zoutstrooiers en sneeuwborstels. Ondanks de overname blijft Arctic Machine onder eigen merknaam machines verkopen.

Arctic Machine is gevestigd in Jyväskylä. De afzetmarkt van Arctic Machine Oy ligt voor een groot deel ook buiten Finland. Zo levert de fabrikant veel machines aan Zweden, Noorwegen, de Baltische staten en Rusland. Met de overname wil Aebi Schmidt Groep de marktpositie in Noord- en Oost-Europa versterken. Arctic Machine blijft onafhankelijk opereren. De overname heeft ook geen invloed op het personeelsbestand.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.