Etesia introduceert elektrische transporter

De Franse machinefabrikant Etesia introduceert de ET Lander. Deze elektrische transporter heeft een laadvermogen van 1.000 kg. Verder kan het voertuig tot 750 kg trekken.

De laadbak is 181 bij 151 cm groot en kan driezijdig kiepen. De kiepfunctie bedien je met een knop op het dashboard of met een afstandbediening. Onder de laadbak zitten rijplaten opgeborgen. Zo kun je eventueel een machine achterop zetten. Op het voertuig monteert de fabrikant ook een omvormer en stopcontacten. Zo kun je de accu’s van je elektrische gereedschap onderweg opladen.

De transporter is 3,72 meter lang en heeft een draaicirkel van 4,4 meter.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Geef een reactie