Favoriet

Transport

Design Goupil G4 gelijk getrokken aan G2 en G6

De Goupil G4 is een kleine facelift ondergaan. Per 1 juli is de G4 grotendeels gelijk getrokken aan de kleinere G2 en de grotere G6. Zo heeft het elektrische voertuig een nieuwe grille, donkergrijze velgen en led-verlichting aan de voor- en achterkant.

De Goupil G4 heeft een kleine facelift ondergaan. Per 1 juli is de G4 grotendeels gelijk getrokken aan de kleinere G2 en de grotere G6. Zo heeft het elektrische voertuig een nieuwe grille, donkergrijze velgen en led-verlichting aan de voor- en achterkant.

Verder heeft de G4 nieuw ontworpen gaasrekken en sluitingen. In de cabine is de verwarming verbeterd. De verwarming heeft een grotere capaciteit (1.200 watt). Tot slot heeft het voertuig een nieuw ergonomisch stuur, meldt importeur Van Blitterswijk.

De Goupil G4 heeft een stalen chassis waarop een aluminium cabine is gemonteerd. De accu’s zijn in het midden van het chassis geplaatst. Volgens de importeur kan het voertuig tot 135 km op een acculading rijden. Het voertuig heeft een laadvermogen van 1.275 kg.

Gerelateerde artikelen