Grin introduceert nieuwe SPM53Pro maaier

De Italiaanse maaierfabrikant Grin heeft een nieuwe maaier geïntroduceerd. De SPM53Pro heeft een werkbreedte van 53 centimeter en is geschikt voor het maaien op hellingen.

De nieuwe maaier heeft drie wielen. De maaihoogte wordt ingesteld met het zwenkwiel aan de voorzijde. De motor, een Kawasaki FJ180V KAI, kan door het zogeheten Grin HD systeem uit het midden gemonteerd worden waarmee het gewicht op hellingen beter verdeeld kan worden.

Geen opvang

De maaiers van Grin hebben geen van allen een opvangbak. De Italiaanse fabrikant gebruikt een maaiprincipe waarbij het maaisel door een maaimes en schroefblad in beweging wordt gebracht, wordt gecentrifugeerd en in zeer kleine deeltjes wordt achtergelaten. Die kleine deeltjes zakken direct naar de grond, zonder het gazonoppervlak te bedekken.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Geef een reactie