Elektrische minidumper van JCB

Naast een elektrische mini-graafmachine en teletruck voegt JCB nu ook de elektrische HTD-5E minidumper op rupsen toe aan het programma. De minidumper is voorzien van een 48 volt lithium-ion accu die kan worden opgeladen via een 110 volt of 240 volt aansluiting.

Volgens JCB duurt het opladen van de accu twee uur. De minidumper heeft een elektromotor van 9 kW (12 pk) waarmee een maximale rijsnelheid van 3 km/h kan worden behaald. Het maximale laadvermogen van de minidumper bedraagt 500 kg en heeft dankzij een hoogkiepfunctie een kiephoogte van 1.450 mm.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Geef een reactie