Nieuwe dubbeldoelversnipperaar van GTM

GTM Professional heeft opnieuw een compo-versnipperaar op de markt gebracht, waarmee je zowel takken als groenafval kunt versnipperen.  De GTS1300C is de tweede dubbeldoelversnipperaar van GTM. Eerder kwam het bedrijf met de GTS900C.

De GTS1300C is gebaseerd op de GTS1300, maar heeft een extra uitvoerkanaal aan de onderkant voor het versnipperen van zacht materiaal. Daarnaast is er een hoog uitvoerkanaal voor het versnipperen van takken tot een dikte van 10 cm.

De machine, die wordt gebouwd door het Nederlandse bedrijf De Wild in Roosendaal, wordt geleverd met een Mitsubshi- of Loncin-motor. De machine kost 3.950 euro.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Geef een reactie