Antonio Carraro komt met nieuwe Tigre 3800

De Italiaanse trekkerfabrikant Antonio Carraro introduceert de nieuwe Tigre 3800. Deze fusee gestuurde trekker heeft een nieuwe Yanmar-dieselmotor met een vermogen van 18,9 kW (25,7 pk). Deze krachtbron voldoet aan de stage V emissie-eisen.

Verder beschikt de nieuwe Tigre 3800 over vierwielaandrijving, vier even grote wielen en een 540 toeren aftakas. Volgens Hissink, de Nederlandse importeur uit Oeken, heeft de trekker dankzij het Actio-chassis en de lage opbouw een hoge trekkerkracht en een betere stabiliteit. De Tigre 3800 heeft een minimale buitenbreedte van 105,5 cm.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Geef een reactie