Milati nieuwe dealer van Ambrogio maairobots

Milati Grass Machines is dealer geworden van het Italiaanse Ambrogio. De maairobots van Italiaanse makelij worden geïmporteerd door Eurogarden Nederland. Milati is door Eurogarden aangesteld als dealer voor de professionele markt.

Ambrogio maakt robots voor grasoppervlakten tot 20.000 vierkante meter. De robots hebben onder meer een vast mes, regensensor, Eco-modus en Flex-rubber wielen.

Eurogarden importeert 16 varianten van de Ambrogio maaiers. Alle machines hebben Lithium accu’s. De kleinste maaier, de XAMB-L60B, kan tot 400 vierkante meter maaien. De grootste, de XAMB-L400ELITE, maait tot 30.000 vierkante meter. De machine doet dat met een werkbreedte van 84 cm.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.