Favoriet

Algemeen

Perfors Maréchal stunt met John Deere-subcompacttrekker

Aannemers, hoveniers, sportparkbeheerders en particulieren die snel kunnen beslissen, kunnen tot en met 24 oktober bij John Deere-dealer Perfors Maréchal een John Deere 1026R-subcompacttrekker aanschaffen met een korting van dik 25 procent.

Normaal staat de 1026R met een vermogen van 18,9 kW (25,2 pk) in de boeken voor een brutoprijs van 15.499 exclusief btw. Nu biedt Perfors Maréchal de trekker aan voor 11.499 euro, inclusief de kosten voor het rijklaar maken. Daar bovenop komt nog wel de btw (tot 1 oktober 19 procent, daarna 21 procent). De 1026R is uit te rusten met een scala aan werktuigen, uiteenlopend van frontladers tot maaidekken.

“We willen graag wat meer van deze trekkers in de markt zetten”, verklaart vertegenwoordiger Remco Slobbe van het Perfors Maréchal-vestiging in Voorhout de actie. “En dan moet je wat bijzonders doen.” Volgens hem trekt zo’n verkoopactie ook altijd klanten. “Vaak zie je dat klanten voor zo’n actiemodel binnenkomen, maar vervolgens met een ander product vertrekken.”

Kort nadat het dealerbedrijf de mailings en flyers had rondgestuurd, zijn de eerste aanvragen al binnen. De eerste trekker is zelfs al verkocht.

Gerelateerde artikelen