Favoriet

Algemeen

Nieuwe veegmachine van Stihl

De KGA 770 is geschikt voor grote oppervlaktes en voorzien van moderne accutechnologie. De vuilopvangbak van deze nieuwe Stihl is met 50 liter inhoud royaal bemeten.

De KGA 770 is geschikt voor grote oppervlaktes en voorzien van moderne accutechnologie. De vuilopvangbak van deze nieuwe Stihl is met 50 liter inhoud royaal bemeten.

Het MultiClean PLUS-veegsysteem combineert twee rotorborstels met een veegwals. Hiermee zorgt de KGA 770 sneller dan de handborstel voor een schone omgeving, zowel buiten als binnen. Nat en droog gebladerte, fijn en grof vuil op de grond, of zelfs kleine stenen en drankblikjes neemt de KGA 770 makkelijk op.  Of het nu een speelplaats, een parkeerplaats, een oprit, een voetpad of een ondergrondse garage betreft: met 77 cm veegbreedte vormt de nieuwe STIHL een goede basis voor het schoon houden van oppervlaktes tot 2.000 m2. De KGA 770 kan met verschillende ondergronden zoals plaveien, klinkers, uitgewassen beton, glad asfalt, harde dekvloeren of tegels overweg. De vuilopname wordt niet gehinderd door een voorwiel of rubberlippen. Met behulp van de centrale hoogteverstelling is het veegsysteem flexibel aan te passen bij de bodem. Dankzij het gewicht van slechts 17 kg vraagt het duwen weinig kracht, ook als de veegmachine niet met accuenergie wordt gebruikt, maar manueel.

Gerelateerde artikelen