Favoriet

Maaien

Zwarte Profihopper

Als je iets bijzonders hebt, moet je dat ook maar laten zien. Uit de Franse fabriek van Amazone kwamen tien zwarte Profihoppers. Amazone vond deze vierwiel aangedreven frontmaaier kennelijk bijzonder genoeg om ze een opvallende kleur te geven.

083Als je iets bijzonders hebt, moet je dat ook maar laten zien.  Uit de Franse fabriek van Amazone kwamen tien zwarte Profihoppers. Amazone vond deze vierwiel aangedreven frontmaaier kennelijk bijzonder genoeg om ze een opvallende kleur te geven.

Zwart is natuurlijk de kleur voor machines die in het oog moeten springen. Zo blijkt uit gelimiteerde series van onder andere fabrikanten van landbouwtrekkers. De eerste negen zwarte Profihoppers zijn verkocht in Duitsland, de tiende is nog beschikbaar.

Vierwielaandrijving

De vierwiel aangedreven Profihopper werd in 2011 geïntroduceerd. Toen kreeg de Profihopper bovendien voor het eerst een stuurwiel, geen stuurhendels meer dus. Ieder wiel heeft een eigen hydromotor voor de aandrijving. In het juninummer van Tuin en Park techniek las u meer over de vernieuwde Profihopper.

GaLaBau

Oplettende bezoekers hebben de ‘black edition’ eind vorig jaar al op de Duitse vakbeurs GaLaBau gezien.

081