Favoriet

Bedrijven

Ruwterreinmaaiers van AS-Motor bij Stierman

Importeur Stierman gaat via een nog op te zetten dealernetwerk de ruwterreinmaaiers van AS-Motor distribueren. AS-Motor produceert ruwterreinmaaiers, maar ook veegmachines. De tweetaktmotor die de fabrikant op veel machines gebruikt, komt uit eigen huis.

20130429_AS_Stierman_2Importeur Stierman gaat via een nog op te zetten dealernetwerk de ruwterreinmaaiers van AS-Motor distribueren. AS-Motor produceert ruwterreinmaaiers, maar ook veegmachines. De tweetaktmotor die de fabrikant op veel machines gebruikt, komt uit eigen huis.

Het assortiment aan ruwterreinmaaiers omvat onder andere de AS 750 RC, een op afstand bedienbare klepelmaaier met rupsonderstel. Naast de AS 750 RC, zijn er ook de Enduro en het vierwielaangedreven equivalent daarvan, de Sherpa. Beide zijn skelterachtige ruwterrein-zitmaaiers met een laag zwaartepunt.

Helthuis stopt

Voormalig importeur Helthuis in Heteren nam per 31 december 2012 afscheid van de Duitse fabrikant AS-Motor vanwege onvrede over de garantievoorwaarden. Voor bestaande klanten blijft Helthuis wel onderdelen leveren die het bedrijf via een ander kanaal betrekt.

Gerelateerde artikelen