Favoriet

Algemeen

Alkylaatbezine Aspen voor de toekomst

Aspen heeft een nieuwe Aspen 2 alkylaatbenzine: Aspen 2 Full Range Technology. Het betreft een asvrije smeertechniek waardoor motoren nog schoner blijven. De nieuwe brandstof voldoet aan de eisen van alle machinefabrikanten.

Aspen_Lab_FRTAspen heeft een nieuwe Aspen 2 alkylaatbenzine: Aspen 2 Full Range Technology. Het betreft een brandstof met een asvrije smeertechniek waardoor motoren nog schoner blijven. De nieuwe brandstof voldoet aan de eisen van alle machinefabrikanten.

Door strengere wordende emissienormen zijn de motoren veranderd waardoor er nieuwe eisen gesteld worden aan de brandstof. De nieuwe smeertechniek is ontwikkeld met het oog op de motoren van nu en van de toekomst. Aspen 2 Full Range technology kan in oude en nieuwe benzinemotoren van alle merken worden gebruikt.

Voordelen

Volgens Aspen zijn de grootste voordelen van nieuwe brandstof de schone zuigers en uitlaatpoorten, minder inwendige wrijving, meer koppel en een soepelere start.

Aspen 2 Full Range Technology wordt vanaf mei 2013 uitgeleverd en vervangt automatisch de huidige Aspen 2. Het vernieuwde product is te herkennen aan het nieuwe logo op de jerrycan.

Gerelateerde artikelen