Favoriet

Bedrijven

Kraakman Reyneveld neemt Perfors Maréchal over

De besloten vennootschap Kraakman Perfors, gevestigd in Velsen, heeft overeenstemming bereikt met de curator in het faillissement van de besloten vennootschap Perfors-Maréchal over de overname van de activiteiten van laatsgenoemde.

Kraakman Perfors maakt deel uit van de Kraakman Reyneveld groep met vestigingen in Zuidoostbeemster, Wognum, Wieringerwerf, Koudekerk aan den Rijn, ‘t Zand, Castricum en de Cocksdorp.

Perfors-Maréchal richtte zich vanuit Voorhout, Purmerend, Ridderkerk en Soesterberg, in overwegende mate op het aanbieden van diensten en producten voor de aanleg en het onderhoud van tuinen, parken en golfbanen. Dit deed het bedrijf voor zowel de professionele- als de particuliere markt. Hierbij gaat het vooral om machines van het merk John Deere.

Kraakman Reyneveld richt zich in overwegende mate op het aanbieden van diensten en producten met betrekking tot landbouwmachines. Ook hier gaat het voornamelijk om John Deere machines en producten.

Uitbreiding productenpakket

Kraakman Reyneveld breidt met de overname haar productenpakket uit met tuin-, park- en golfmachines. Kraakman Perfors  zal als zelfstandige dochtervennootschap van Kraakman Reyneveld  dezelfde service en producten aanbieden als Perfors-Maréchal dat deed.

Kraakman Reyneveld heeft op dit moment een zevental vestigingen, daar komen de vestigingen van Perfors-Maréchal bij. Door de overname is Kraakman Reyneveld in staat haar klanten nog beter en sneller te kunnen bedienen. Vanuit alle vestigingen zal op termijn het volledige productenpakket aangeboden worden aan de markt.

Overname team

Het bestaande team van Perfors Maréchal, inclusief de familie Perfors, zal zo volledig mogelijk overgenomen worden. Kraakman Perfors streeft er naar circa 23 werknemers van Perfors-Maréchal, een arbeidsovereenkomst aan te bieden.

Gerelateerde artikelen