Favoriet

Verzorging

‘Koninklijk’ bezoek op Demodag Perfecting Play

Tijdens de demodag ‘Perfecting Play’ op 13 mei in Reusel komt ‘koninklijk’ bezoek. Dat meldt de organisatie die gevormd wordt door Campey Turfcare Systems, Imants, Vos Capelle en de VGR groep.

Tijdens de demodag ‘Perfecting Play’ op 13 mei  in Reusel komt ‘koninklijk’ bezoek. Dat meldt de organisatie die gevormd wordt door Campey Turfcare Systems, Imants, Vos Capelle en de VGR groep.

Het Koninklijke tintje wordt gegeven door Paul Burgess. Hij is verantwoordelijk voor de grasmat in stadion Santiago Bernabeu van de Koninklijke voetbalclub Real Madrid. De club kreeg de titel in 1920 van koning Alfons XIII. Naast Burgess doet ook Shaun Ilten, verantwoordelijk voor het veld waarop LA Galaxy voetbalt, de demodag aan.

Tijdens de dag wordt volgens de organisatie op een praktische manier aandacht besteed aan de nieuwste innovaties op het gebied van sportveldonderhoud. Dat gebeurt met de Imants en Koro by Imants groenlijn. Ook Vos Capelle praat bezoekers bij over graszaad en bodemproducten. Een onderdeel van de dag is ook een rondleiding door de Imants fabriek.