Favoriet

Trekkers

Reform Mounty 110 V

Reform, de Oostenrijkse fabrikant van machines voor gebruik op hellingen, komt met een nieuwe laagzwaartepunttrekker, de Reform Mounty 110 V. Het nieuwe model voldoet aan de emissienorm stage 3b.

Bild 1Behalve de motor, is ook het centrale frame van de trekker vernieuwd. Dat bestaat nu uit een deel en hef en fronthef zijn geïntegreerd. Het nieuwe frame zou de trekker stabieler en sterker maken, is lichter en zou ook zorgen voor een betere gewichtsverdeling. Door de sterkte van het frame moet de Reform Mounty 110 V geschikter zijn voor de zware belasting van een frontlader of sneeuwschuif.

Onafhankelijke achterwielbesturing

De Mounty 110 V heeft een hydrostatische transmissie en standaard een inchpedaal en een ‘hill holder‘ waardoor de trekker niet onbedoeld kan gaan rollen op een helling. Naast hondengang, vierwiel- en tweewielbesturing, is er de mogelijkheid de achterwielen in een ingestelde hoek continu tegen een helling op te laten sturen.

Stage 3b

Om aan de stage 3b emissienorm te voldoen heeft de Mounty 110 V een motor met intercooler, EGR-klep en dieselpartikelfilter, of wel DPF. De 110 V heeft meer vermogen en een hoger koppel dan de bestaande Reform Mounty, de 100 V.

Dagrijverlichting

Verder komt de Reform Mounty 110 V met kenmerken als een side shift voor de fronthef en motortoerentalreductie bij wegtransport en vering voor en achter. De dynamo heeft meer vermogen en de motorkap heeft een nieuw design met geïntegreerde dagrijverlichting.

Bild 2

Gerelateerde artikelen