Favoriet

Trekkers

Sima 2015: SAME Frutteto met onafhankelijke voorwielvering

Trekkerfabrikant SAME voorziet de Frutteto en de Vignote trekkers van een nieuwe voorwielophanging met onafhankelijk geveerde wielen. Het nivelleersysteem van de vering wordt automatisch geactiveerd bij snelheden boven de 3 km/u.

Frutteto_Independent Suspension_resizeTrekkerfabrikant SAME voorziet de Frutteto- en de Vignote-trekkers van een nieuwe voorwielophanging met onafhankelijk geveerde wielen. Het systeem van de vering wordt automatisch geactiveerd bij snelheden boven de 3 km/u.

De bestuurder kan indien nodig de vering ook met de hand uitschakelen via een elektrohydraulische schakelaar in de cabine. De twee hydraulische cilinders, het systeem dat ervoor zorgt dat de veerarmen onafhankelijk kunnen draaien op de houder van de voorwielophanging, de stuursensor en de drie stikstofdrukbollen dragen volgens SAME bij aan het rijcomfort.

Het veringsysteem is uitgerust met een “antiduiksysteem”, dat de remveiligheid verhoogt door duiken van de vooras te voorkomen en te vermijden dat het zwaartepunt van de tractor zo plots verschuift.  De vering heeft ook een “antirolfunctie”, die de stijfheid van het systeem automatisch afstemt op de stuurhoek en de snelheid. De nieuwe onafhankelijke voorwielvering van de SAME Frutteto- en Vigneto-trekkers is leverbaar binnen het einde van het jaar.

FRUTTETO3 110 S_ATWORK

Gerelateerde artikelen