Favoriet

Trekkers

GTH 2015: Hellingtrekker van Sauerburger

Sauerburger, de Zuidduitse fabrikant van wijnbouwtrekkers en mini-shovels, staat op de GTH met een eigen hellingtrekker. Volgens Sauerburger onderscheidt de gloednieuwe Grip4 zich vooral door z’n robuuste bouwwijze en de krachtige techniek.

Sauerburger, de Zuidduitse fabrikant van wijnbouwtrekkers en mini-shovels, staat op de GTH met een eigen hellingtrekker. Volgens Sauerburger onderscheidt de Grip4 zich vooral door z’n robuuste bouwwijze en de krachtige techniek.

De Grip4 heeft een 3,4 liter viercilinder motor van Perkins met 95 of 112 pk. De hydrostatische aandrijving heeft twee snelheidstrajecten voor het veld en twee voor transport. Vierwielaandrijving is standaard. Er zijn drie stuuropties: via de voorwielen, vierwielbesturing en hondengang. De fronthef tilt maximaal 2,0 ton; de hef achter maximaal 1,9 ton. De pomp voor de externe hydrauliek levert 90 l/min. Afhankelijk van de bandenmaat is de Grip4 tussen de 208 en 217 cm hoog. De wielbasis is 2.300 mm. Kruse in Ootmarsum brengt Sauerburger in ons land op de markt.