Favoriet

Werktuigendrager

Tweede generatie PTH Hymog

De Oostenrijkse fabrikant PTH Products introduceert de tweede generatie Hymog. De op afstand bestuurbare werktuigendrager rijdt maximaal 7 kilometer per uur en weegt 720 kg. De machine wordt in het thuisland onder meer gebruikt tijdens de winterdienst en voor het maaien op hellingen.

De Oostenrijkse fabrikant PTH Products introduceert de tweede generatie Hymog. De op afstand bestuurbare werktuigendrager rijdt maximaal 7 kilometer per uur en weegt 720 kg. De machine wordt in het thuisland onder meer gebruikt tijdens de winterdienst en voor het maaien op hellingen.

De Hymog, uitgerust met elektrische vierwielaandrijving, kan werken op hellingen van 50 graden. Het vermogen van 31 pk haalt de machine uit een dieselmotor van Kubota. De Hymog heeft twee versnellingen. De Oostenrijkse vierwieler is 2.350 mm lang, 1.350 mm breed en 950 mm hoog.

De werktuigendrager, die qua uiterlijk iets weg heeft van de Greenbot, kan in de hef 400 kg aan. Het aantal meters tussen de console van de bestuurder en de machine mag niet meer dan 300 meter zijn. En rijdt de Hymog op een afstand van 300 meter van de bestuurder, dan zijn de verrichtingen te volgen op beelden die door drie camera’s op de werktuigendrager gemaakt worden.

Hymog
hymog_popup2