Favoriet

Maaien

Orec introduceert nieuwe maaiers

De Japanse machinefabrikant Orec introduceert twee nieuwe modellen ruwterrein maaiers. Dat meldt importeur Lozeman Tuinmachines. Het gaat om de modellen RMK150 eb de RM60G. Het getal in de naamsaanduiding staat voor de maaibreedte.

De Japanse machinefabrikant Orec introduceert twee nieuwe modellen ruwterrein maaiers. Dat meldt importeur Lozeman Tuinmachines. Het gaat om de modellen RMK150 en de RM60G. Het getal in de naamsaanduiding staat voor de maaibreedte.

De RM60G, dus met een maaibreedte van 60 centimeter, heeft een totale breedte van 68,5cm.. De machine heeft een 9,6 kW (13pk)  1-cilinder Honda GXV390 benzinemotor en heeft een mechanische aandrijving met vier versnellingen voor- en één achteruit en differentieel met blokkering.

Orec_RM60G

Het model RMK150 heeft een totale maaibreedte van 150cm. De ‘zijspan’ kan vijftien centimeter naar binnen klappen waardoor met de machine langs paaltjes gemaaid kan worden. De machine heeft een 16kW (23pk) 2-cilinder Kawasaki FS651V benzinemotor en heeft een hydrostatische aandrijving en differentieel met blokkering.