Favoriet

Maaien

Lankhaar Techniek introduceert Hustler Flipup-maaidek

Bij een traditionele zeroturnmaaier hangt het maaidek tussen de voor- en achterwielen. Daardoor kun je er voor reiniging en onderhoud slecht bijkomen. Hustler-importeur Lankhaar Techniek introduceert met het Flipup-maaidek een oplossing.

De Hustler-zeroturnmaaier kan het maaidek bijna verticaal stellen, dan kun je er makkelijk bij voor bijvoorbeeld het vervangen van de messen of het schoonmaken. Het idee komt van de frontmaaiers, daar kennen we al zo’n hefsysteem. Bij de Hustler Flipup-maaidekken dwingt het hefsysteem de voorwielen van de maaier omhoog en steunt de zeroturn op de achterwielen van het maaidek.

Elektrisch

Het hefsysteem werkt elektrisch, binnen 20 seconden staat het maaidek verticaal. Hetzelfde hefsysteem doet dienst voor de maaihoogte-instelling. De Hustler-zeroturnmaaier met Flipup-maaidek van 122 cm staat bij lankhaar Techniek op de prijslijst voor 7.790 euro exclusief btw. De Hustler heeft een Kawasaki-benzinemotor met 17 kW (23 pk). Het maaidek kan mulchen of uitwerpen aan de zijkant.

Gerelateerde artikelen