Favoriet

Reinigen

Marcel van Dyck importeert nieuwe TSM zuig- en veegmachines

Sinds enkele weken importeert Marcel van Dyck uit het Belgische Houtvenne de zuig- en veegmachines van de Italiaanse fabrikant TSM. Het gaat om de Aria 240 blad- en vuilzuiger en de Itala 135 ST veegmachine.

Sinds enkele weken importeert Marcel van Dyck uit het Belgische Houtvenne de zuig- en veegmachines van de Italiaanse fabrikant TSM. Het gaat om de Aria 240 blad- en vuilzuiger en de Itala 135 ST veegmachine.

De Aria 240 is volledig elektrisch. De zuigmachine is voorzien van 4 gel accu’s. De motor van de aanzuigturbine levert een vermogen van 1.500 W. Op een acculading kan je volgens de fabrikant ongeveer 10 uur werken. De machine is voorzien van een 240 liter grote vuilcontainer. De machine weegt, met een lege container, ongeveer 330 kg.

Walk-behind veegmachine

De Itala 135 ST is een veegmachine waar je achter loopt. De veegmachine beschikt over een Honda-benzinemotor die een hydropomp aandrijft. De 135 ST heeft een werkbreedte van 60 cm tot 135 cm. Ook deze machine heeft een vuilcontainer. Deze container heeft een inhoud van 135 liter. Aan de rechterkant zit een losse zuigmond waarmee je de plekken kan schoonmaken waar je met de complete machine niet bijkomt.

Gerelateerde artikelen