Favoriet

Maaien

Accu kooimaaier van Allett

De Engelse fabrikant Allett brengt een accu kooimaaier op de markt. De Liberty modellen zijn voorzien van een 410 W 10 Ah elektrisch aangedreven motor. Alle modellen zijn voorzien van een 40 V 4 Ah lithium-ion accu die je uit de maaier kunt klikken om op te laden.

De Engelse fabrikant Allett brengt een accu kooimaaier op de markt. De Liberty modellen zijn voorzien van een 410 W 10 Ah elektrisch aangedreven motor. Alle modellen zijn voorzien van een 40 V 4 Ah lithium-ion accu die je uit de maaier kunt klikken om op te laden.

De accu kooimaaiers zijn ontworpen voor gazons van ongeveer 500 vierkante meter. De Liberty 30 en 35 met maaibreedtes van 30 en 35 centimeter zijn voorzien van een 5 blads snijcilinder, met instelbare maaihoogtes tussen de 6 en 12 millimeter. De Liberty 43 heeft een maaibreedte van 43 centimeter met een 6 blads snijcilinder en zes instelbare maaihoogtes tussen de 6 en 32 millimeter.

Naast de snijcilinder kunnen de 35 en 43 ook voorzien worden van andere elementen zoals een mosverwijderaar of een borstel. De Allett elektrische kooimaaiers zijn vanaf juli verkrijgbaar bij Milati in Papendrecht.

Gerelateerde artikelen