Favoriet

Onkruidbestrijding

Hoaf komt met WeedAir 75

Hoaf komt met de Weedair 75 hetelucht-brander. De fabrikant uit Oldenzaal (O) zal het 75 centimeter brede model op de komende Groentechniek Holland in Biddinghuizen tonen.

Hoaf komt met de WeedAir 75 hetelucht-brander. De fabrikant uit Oldenzaal (O) zal het 75 centimeter brede model op de komende Groentechniek Holland in Biddinghuizen tonen.

De WeedAir 75  is een  hetelucht-brander die gebaseerd is op de WeedAir 100. Met behulp van een elektrisch aangedreven ventilator wordt een temperatuur bereikt van circa 700 graden. De geïntegreerde zij-uitstoot zorgt ervoor dat ook randen langs stoepen en muren goed worden behandeld.

De aandrijving van de machine gebeurt met behulp van een Kersten K1500 GE-werktuigendrager. Met behulp van het Kersten-koppelstuk kan er vlot van machine worden gewisseld. Zo heb je dus een werktuigendrager waar zowel de Hoaf WeedAir 75 aan kan, alsook andere Kersten-werktuigen aan kunnen. Door het scharnierpunt is de combinatie van Kerste 1500 GE en hetelucht-brander makkelijk op een aanhanger te rijden.

Groentechniek Holland

Hoaf zal op Groentechniek Holland nog een aantal nieuwe modellen aan het publiek tonen. De WeedAir 100 hetelucht-brander is verbeterd en er zal een nieuw model WeedAir 150 worden getoond, welke zich kenmerkt door zijn grotere werkbreedte. Verder toont het een verbeterde Weedstar 100L-onkruidbrander.