Favoriet

Maaien

Peruzzo Panther voor compacttrekkers

Een compacte versie van de Panther klepelmaaier met opvangbak vormt de jongste uitbreiding van het Peruzzo-gamma van Herco Machinery in het Belgische Rijkevorsel.

Een compacte versie van de Panther klepelmaaier met opvangbak vormt de jongste uitbreiding van het  Peruzzo-gamma van Herco Machinery in het Belgische Rijkevorsel.

De nieuwe kleine Panther zit standaard in de driepuntshef, maar is via een hydraulisch bediende dissel ook als getrokken machine te gebruiken. De opvangbak heeft een groot volume, waardoor de kleine Panther volgens Herco geschikt is voor de professionele gebruiker. Een sensor die meldt dat de opvangbak vol is, is een optie. Nieuw voor alle laaglossende Panther modellen is ook een hydraulisch of manueel verstelbare set transportwielen. Geheel nieuw is de Panther Multifit hooglosser. Deze Peruzzo heeft standaard de hydraulisch verstelbare transportwielen en is als optie leverbaar met de hydraulisch verstelbare dissel. Herco is naast Peruzzo ook Benelux-importeur van Balfor en Wallenstein.

Gerelateerde artikelen