Favoriet

Veiligheid

Drie accu’s meedragen aan Husqvarna-accugordel

Husqvarna introduceert een nieuwe accugordel. De accugordel kun je gebruiken als draag-, adapter- of connectorset. Bij alle varianten kun je maximaal drie accu’s met je meedragen.

Husqvarna introduceert een nieuwe accugordel. De accugordel kun je gebruiken als draag-, adapter- of connectorset. Bij alle varianten kun je maximaal drie accu’s met je meedragen.

Aan de accugordel passen maximaal drie BLi-accu’s. De accu’s schuif je in een houder en kun je op vijf posities aan de gordel hangen. Zo kun je tijdens het werk snel wisselen van accu. Daarnaast kun je klein handgereedschap zoals een handzaag aan de gordel koppelen. De gordels zijn verkrijgbaar in de maten XS tot XL. Om het gewicht beter over je lichaam te verdelen, kun je ook schouderbanden aan de gordel vastmaken.

Dummyaccu

Bij de heupgordel met adapterset schuif je een dummyaccu in het werktuig. Deze dummy  is met een snoer verbonden aan een speciale houder aan de gordel. Vanuit die houder gaat de elektriciteit van de accu via het snoer naar de machine. Voordeel hiervan is dat je geen zware accu meer in het werktuig hebt, waardoor je minder gewicht hoeft te tillen.

Stekker

De heupgordel met connectorset is speciaal voor de 536LiBx en 545iBTX bladblazers. Deze bladblazer zijn voorzien van een snoer. Dit snoer koppel je via een stekker aan de accu op de heupgordel. Voor de machine die geen eigen snoeraansluiting hebben, kun je een losse dummyaccu met stekker aanschaffen.