Favoriet

Transport

Toro introduceert kruising tussen trekker en transporter

Machinefabrikant Toro introduceert een kruising tussen een trekker en transporter: de Outcross 9060. Door een goede gewichtsverdeling over de wielen beschadigt de ondergrond zo min mogelijk, aldus de fabrikant.

Machinefabrikant Toro introduceert een kruising tussen een trekker en transporter: de Outcross 9060. Door een goede gewichtsverdeling over de wielen beschadigt de ondergrond zo min mogelijk, aldus de fabrikant.

Met de Outcross richt Toro zich voornamelijk op beheerders van sportvelden en golfbanen. Het voertuig zou namelijk door een goede gewichtsverdeling en permanente vierwielaandrijving het gras zo min mogelijk beschadigen. De machine past de draaisnelheid van de wielen aan op de stuurhoek van de machine. Zo probeert de fabrikant wielslip te voorkomen.

Voorlader

Onder de motorkap ligt een Yanmar-dieselmotor. Dit blok heeft een vermogen van 44 kW (59,9 pk). Voor het vervoeren van gereedschap en machines zit er achterop de machine een laadbak met een laadcapaciteit van 2.041 kg. Aan de achterkant zit ook een driepunts hefinrichting met aftakas. Verder kun je aan de voorkant van de machine een voorlader opbouwen.